Produk Kami Adalah

 

Hubungi Kami

H U B U N G I   K A M I

Klik Untuk Peta Lokasi Pejabat Kami
 018-666 3007 / 013-3413 500
assyifaherbs [at] gmail.com

Testimoni Pengguna

Saya mengalami masalah resdung yang agak teruk..Tiap-tiap pagi saya akan bersin sehingga hidung m...

Nur Najhah Akmal Binti Roslan

Rawatan Resdung

As-Syifa Herb menyediakan khidmat rawatan kepada anda yang mempunyai masalah resdung atau sebarang gejala dan simptom-simptom resdung. Bentuk rawatan kami ialah dengan mengeluarkan sinus (lendir-lendir) yang tersumbat di sekitar muka dan kepala anda, khususnya bahagian depan muka, rongga hidung dan lubang telinga. InsyaAllah, adunan herba yang kami gunakan sangat berkesan mencairkan dan menarik keluar lendir-lendir tersebut melalui hidung dan mulut

Hubungi kami di 017-3077139 / 013-3413500 untuk sebarang tempahan atau pertanyaan. Kami juga sedia ke tempat anda di seluruh Semenanjung serta Sabah dan Sarawak untuk sesi rawatan di rumah, pejabat, masjid atau surau. Bagi anda yang tinggal di luar Lembah Klang dan Selangor, kami amat berbesar hati sekiranya anda dapat mengumpulkan beberapa orang untuk bersama-sama menjalani rawatan kami.

 

 

 

 
RAWATAN DI RUMAH/ PEJABAT


Kami sedia menjalankan khidmat rawatan resdung di rumah atau pejabat anda. Anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa, insyaAllah kami akan aturkan temujanji untuk sesi rawatan di rumah atau pejabat anda. Bayaran untuk sesi rawatan ialah RM70.00 seorang, Tiada had masa untuk satu-satu sesi rawatan. Selagi anda merasakan masih ada sinus yang perlu dikeluarkan, rawatan akan diteruskan sehingga selesai.

Bagi anda yang berjaya mengumpulkan sekurang-kurangnya 10 orang (jiran/ saudara mara) untuk menjalani sesi rawatan di rumah anda, rawatan percuma akan diberikan kepada anda.

RAWATAN DI MASJID/ SURAU

Kami juga sedia menjalankan khidmat rawatan resdung di masjid dan surau kariah anda. Pihak pentadbiran masjid atau surau boleh menghubungi kami pada bila-bila masa untuk menetapkan tarikh dan waktu sesi rawatan. Untuk rawatan yang diadakan di masjid dan surau,  Bayaran untuk satu sesi rawatan ialah RM70.00, dan RM10.00 daripadanya akan disumbangkan kepada masjid atau surau tersebut.